ZTE випустила більш доступного конкурента Redmi Watch

Слідом за презентацією Redmi Watch свої розумні годинник показала компанія ZTE. Вони схожі зовні на конкурента, проте довше працюють на одному заряді, а коштують менше.

Як і Redmi Watch, нові ZTE Watch Live виконані в квадратному корпусі, але дисплей має трохи меншу діагональ – 1,3 дюйма, і більш низький дозвіл – 240х240 пікселів. Для кастомізації передбачені різні варіанти циферблатів. Самі годинник пропонується тільки в одному кольорі – чорному, зате ремінці з силікагелю бувають різних кольорів, в тому числі яскравого оранжевого і синього.

Годинники вміють вимірювати пульс і рівень кисню в крові, а також моніторити якість сну і відстежувати виконання фізичних вправ під час заняття спортом. При підключенні до смартфону пристрій може відображати входять повідомлення і дзвінки. Крім того, підтримується дистанційне керування камерою і відтворенням музики. Для синхронізації використовується Bluetooth 4.2.

При розмірах 40,6 x 34,6 x 10,8 мм пристрій важить 35,7 грама. Корпус пило і водонепроникний і відповідає стандарту IP68.

У продаж ZTE Watch Live надійдуть 3 грудня за ціною $ 35.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.