Apple планує змінити дизайн своїх “розумних” годинників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий аналітик Мінг-Чі Куо, що має зв’язки з ланцюжком виробничих поставок Apple, повідомив про те, що компанія планує змінити дизайн своїх “розумних” годинників Apple Watch.

Нещодавно в мережі з’явилася інформація про те, що Apple може випустити в наступному році MacBook з новим дизайном. Однак судячи з усього, оновиться зовнішність не тільки у ноутбуків виробника. Так, згідно з даними аналітика, американська компанія анонсує Apple Watch в оновленому форм-факторі. Станеться це, за словами джерела, у другій половині 2021 року. Передбачається, що презентувати годинник можуть у вересні або жовтні наступного року.

У той же час, джерело не уточнило, яких саме змін варто очікувати. Ранні витоки приписували Apple Watch Series 7 наявність покращених опцій, пов’язаних з показниками здоров’я.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлений дизайн iPhone, очевидно, відбудеться теж наступного року

На додаток до нового Apple Watch Series 7, Apple також готує оновлені моделі iPhone, а найголовнішим пристроєм є складаний смартфон, над яким компанія, як вважають, працює.

Однак люди, знайомі з цим питанням, припустили, що цей амбіційний проєкт, швидше за все, розпочнеться в 2022 році, а не в наступному році, оскільки Apple просто хоче переконатися, що все працює за планом.

Тож поки що технічний гігант із Купертіно дотримуватиметься модельного ряду iPhone 2021 року, подібного до цьогорічного, переважно з оновленнями в таких ключових сферах, як процесор та камера. Очевидно, що акцент буде продовжуватися на підключенні 5G, як це відбулося цього року, коли всі iPhone мають такі можливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.