Ентузіасти порівняли графіком Cyberpunk 2077 на PC і PlayStation 4 Pro (відео)

Вчора CD Projekt RED провела позапланову демонстрацію геймплея Cyberpunk 2077 на PlayStation 4 Pro і PlayStation 5. Ці заходи були прийняті як відповідь на недавню витік раннього билда гри. Частина показаних геймплейних кадрів перетиналася з представленими раніше записами PC-версії тайтла, тому в мережі швидко з’явилося порівняння двох варіантів.

Відразу варто врахувати ряд важливих факторів. Порівняння були проведені в двох різних білдах, а також дозволи: PlayStation 4 Pro виводить картинку в 1080p, тоді як PC-версія показує королівські 4К. Однак ранні висновки про різницю двох варіацій гри зробити можна: навіть без рейтрейсінга PC демонструє більш просунуте освітлення і деталізацію оточення, а також показує якісні текстури. Ще не можна не звернути увагу на відображення персонажа в дзеркалі: PS4 Pro рендерить картинку в відображенні в набагато більш низькій роздільній здатності, через що вона виходить «мильною».

Cyberpunk 2077 вийде 10 грудня на PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One і Xbox Series X / S. До речі, недавно тестувальник гри поділився скріншотом свого збереження – проходження зайняло у нього майже 176 годин. І воно навіть не закінчено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.