Відомий аналітик опублікував прогноз про перспективи основних продуктів Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Інтернет потрапила дослідницька записка з авторством авторитетного аналітика Мінг-Чі Куо. У ній міститься аналіз попиту на базові пристрої Apple до кінця цього року і прогноз розвитку ситуації в 2021-му.

У сегменті смартфонів, як вказує Куо, загальні продажі iPhone 12 стабільно ростуть, і цей процес стане більш інтенсивним напередодні різдвяних і новорічних свят. При цьому попит на iPhone 12 Pro і 12 Pro Max виявився вищим прогнозованого, в той час як iPhone 12 і iPhone 12 mini продаються гірше, ніж очікувалося.

Попит на iPad Air, як повідомляється, перевершує очікування і продовжить рости в наступному році: драйвером зростання стане нова miniLED-модель планшета з підтримкою 5G, запуск якої очікується в другій половині наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналогічна ситуація з MacBook, укомплектованим процесором M1. «Ми позитивно оцінюємо нові моделі MacBok з Apple Silicone, а також оновлення дизайну, яке відбудеться в другій половині 2021 року», – вказується у витоку.

Що стосується навушників, то рівень продажів AirPods виявився нижчим за очікуваний. За прогнозом аналітика, вони вийдуть на плато або впадуть на 5-10% в першій половині наступного року, поки на ринку не з’явиться третя версія AirPods. Її реліз очікується до кінця другого кварталу 2021-го.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.