PlayStation 5 незабаром отримає ключову фішку Xbox Series X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony розкрила інформацію щодо планів по введенню однієї з найбільш ключових та довгоочікуваних фішок, відсутність якої давала Xbox Series X досить відчутну перевагу над PlayStation 5 в плані візуалізації ігор. Мається на увазі підтримка VRR (частоти оновлення, яка динамічно змінюється). На даний момент функція вже є на Xbox Series X при підключенні через HDMI.

Зараз компанія Sony в рамках свого офіційного блогу опублікувала розширену статтю, у якій є запитання й відповіді про PS5, у тому числі й про VRR. За словами представників компанії, у PS5 є апаратна підтримка VRR через HDMI 2.1. У майбутньому очікується, що оновлення програмного забезпечення буде включати цю функцію і вона стане доступною гравцям PS5, завдяки чому її можна буде використовувати на сумісних телевізорах.

Як можна побачити, PS5 тільки вийшла і залишається в дефіциті по всьому світу, а компанія Sony вже усуває основні недоліки. Очікується, що поставки нормалізуються вже у найближчі місяці, а на даний момент їх категорично не вистачає, через що дуже мала кількість поставників на даний момент продовжує продавати PS5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.