PlayStation 5 не має браузера та ще декількох корисних функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігрова консоль PlayStation 5 з’явиться у продажі найближчим часом, і напередодні цієї важливої ​​події представники Sony дали інтерв’ю японському виданню AV Watch, в якому намагалися пояснити декілька не дуже очевидних моментів, пов’язаних з новою консоллю. Наприклад, як виявилося, в PlayStation 5 немає браузера.

У PlayStation 3 він був, як і в PlayStation 4. А в PlayStation 5 зник. Чому? Незрозуміло, але в компанії не бачать в цьому великої проблеми. Виконавчий віце-президент компанії Masayasu Ito і старший віце-президент Sony Interactive Entertainment Hideaki Nishino висловили сумніви в тому, що окремий додаток браузера дійсно необхідно, адже частина його функцій реалізована в мережевих функціях приставки. Про які функції йде мова – незрозуміло. Ймовірно, мається на увазі можливість підключення до мереж Wi-Fi або те, що користувачі можуть авторизуватися в власних системах деяких розробників ігор.

Прокоментували топ-менеджери і дивну ситуацію з підтримкою VR на PlayStation 5. Нагадаємо, сама консоль сумісна із шоломом PlayStation VR, але ось камера (PlayStation Camera) не може відстежувати рухи користувача в шоломі. Питання вирішує безкоштовний адаптер камери, але для того, щоб його отримати, потрібно заповнити заявку на сайті. І ще маленький штрих: VR-ігри працюють на PlayStation 5 тільки в режимі зворотної сумісності PS4. Загалом, дрібних проблем з запуском VR на PS5 вистачає для того, щоб зіткнувшись з ним, у користувача пропало бажання використовувати відповідну функцію. У відповідь на це пан Hideaki Nishino зазначив, що деякі ігри в будь-якому випадку будуть працювати краще, ніж на PS4. Він також висловив бажання в майбутньому побачити більш елегантне рішення для VR-ігор на PS5, але більше йому з цього питання сказати нічого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.