Нові цікаві подробиці про запуск Apple AirTag

Ходили чутки, що Apple працює над новим продуктом під назвою AirTag, який дозволить користувачам відстежувати будь-який об’єкт, до якого підключено пристрій, за допомогою системи Find My. Тепер інформація про аксесуар Apple AirTag просочилася в мережу.

Витік демонструє аксесуар для перенесення Apple AirTag. Він виглядає як невеликий шкіряний чохол для AirTag, який дозволяє користувачам легко поміщати гаджет в шкіряний чохол, прикріплений до кільця для ключів з нержавіючої сталі. Крім того, на кільці є відповідне маркуванння «Розроблено Apple в Каліфорнії» і «Зібрано в Китаї».

Проте, інсайдер застерігає, що до цієї інформації слід ставитися з часткою скепсису, оскільки це може бути не офіційний продукт Apple, а китайська копія, заснована на схемах Apple. Apple AirTags залишається загадкою. Вперше про продукт було повідомлено в квітні 2019 року, і з тих пір в декількох звітах вказувалися різні графіки запуску. Навіть сама Apple підтвердила, що компанія над цим працює. Проте, продукт досі не анонсований, і інформація про дату його запуску відсутня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.