Ґаджети

Новий Redmi Note 9 виявився повністю іншим смартфоном

Share
Час читання: < 1 хв.

Останнім часом почастішали випадки появи нової інформації про нові смартфонах лінійки Redmi Note 9, які повинні бути представлені в Китаї вже в листопаді цього року.

Примітно те, що в існуючому образі лінійка смартфонів Redmi Note 9 не була представлена ​​в Китаї. Однак під назвою Redmi Note 9 в Китаї будуть ховатися абсолютно нові смартфони, які будуть сильно відрізнятися від глобальних версій різних моделей Redmi Note 9.

Китайський мережевий інформатор під ніком Digital Chat Station повідомляє, що в серії Redmi Note 9 використовуватиметься РК-екран діагоналлю 6,67 дюйма з невеликим вигином з боків. Екран буде підтримувати адаптивну частоту оновлення зображення. Дисплей зможе миттєво без видимих ​​затримок перемикати частоту екрану від 30 до 120 Гц в залежності від активного контенту. Це дозволить помітно продовжити час роботи смартфона без підзарядки.

Роздільна здатність екрану складе 2400 x 1080 пікселів, він охоплює 84% колірного простору NTSC. Екран має типову яскравість 450 кд / м 2 . Він пройшов сертифікацію TUV Rheinland Low Blu-ray. Висловлюються припущення, що це той же екран, який встановлений в Redmi K30 Extreme Commemorative Edition. Також джерело додає, що ємність акумулятора смартфона складе 4800 мА • год, а отвір під фронтальну камеру матиме діаметр 3,8 мм.

Старша версія нового Redmi Note 9 може бути оснащена однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 750G, а стандартна версія може отримати SoC MediaTek Dimensity 720. Крім того, старша версія також підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Експерти оприлюднили список найкращих Android-смартфонів

    Загалом у рейтингу ресурсу опинилося сім смартфонів: чотири від Google, два від Samsung та один…

    17.10.2024

    Чим і як протирати смартфон, щоб не пошкодити екран та корпус

    На поверхні смартфонів можуть накопичуватись небезпечні бактерії. Чому потрібно дезінфікувати телефон? Смартфон є найбруднішим технічним…

    17.10.2024

    iPhone наступного року може отримати несподівану нову кнопку

    Це може здатися смішним, але, схоже, найбільші апаратні оновлення для iPhone стосуються кнопок. Після додавання…

    17.10.2024

    7 функцій, без яких не варто обирати роутер

    Маршрутизатор, безумовно, найважливіша частина мережі Wi-Fi. Якщо ви думаєте про покупку нового пристрою, зверніть увагу…

    17.10.2024

    Samsung показала відео розпакування Galaxy Ring через три місяці після анонсу

    Компанія Samsung почала тизерити своє перше смарт-кільце Galaxy Ring ще на початку року на презентації…

    17.10.2024

    Чому штучний інтелект у телефоні не гарантує безпеку

    Останніми роками штучний інтелект (AI) став невід'ємною частиною наших смартфонів. AI допомагає покращити фотографії, прискорює…

    17.10.2024