Новий Redmi Note 9 виявився повністю іншим смартфоном

Дисплей зможе миттєво без видимих ​​затримок перемикати частоту екрану від 30 до 120 Гц в залежності від активного контенту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом почастішали випадки появи нової інформації про нові смартфонах лінійки Redmi Note 9, які повинні бути представлені в Китаї вже в листопаді цього року.

Примітно те, що в існуючому образі лінійка смартфонів Redmi Note 9 не була представлена ​​в Китаї. Однак під назвою Redmi Note 9 в Китаї будуть ховатися абсолютно нові смартфони, які будуть сильно відрізнятися від глобальних версій різних моделей Redmi Note 9.

Китайський мережевий інформатор під ніком Digital Chat Station повідомляє, що в серії Redmi Note 9 використовуватиметься РК-екран діагоналлю 6,67 дюйма з невеликим вигином з боків. Екран буде підтримувати адаптивну частоту оновлення зображення. Дисплей зможе миттєво без видимих ​​затримок перемикати частоту екрану від 30 до 120 Гц в залежності від активного контенту. Це дозволить помітно продовжити час роботи смартфона без підзарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Роздільна здатність екрану складе 2400 x 1080 пікселів, він охоплює 84% колірного простору NTSC. Екран має типову яскравість 450 кд / м 2 . Він пройшов сертифікацію TUV Rheinland Low Blu-ray. Висловлюються припущення, що це той же екран, який встановлений в Redmi K30 Extreme Commemorative Edition. Також джерело додає, що ємність акумулятора смартфона складе 4800 мА • год, а отвір під фронтальну камеру матиме діаметр 3,8 мм.

Старша версія нового Redmi Note 9 може бути оснащена однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 750G, а стандартна версія може отримати SoC MediaTek Dimensity 720. Крім того, старша версія також підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.