Перші фото нових навушників Apple AirPods 3

Лінійка справжніх бездротових навушників AirPods від Apple стала одним з найбільш популярних продуктів компанії, і тепер американський виробник готується до презентації моделі третього покоління. Перше фото нових бездротових TWS-навушників від Apple, які, ймовірно, будуть називатися AirPods 3, сьогодні було опубліковано в соціальних мережах. Цього зображення достатньо для оцінки концепції дизайну.

Інсайдери повідомляють, що модель AirPods 3 матиме дизайн, схожий на AirPods Pro, однак форма навушників повністю зміниться. Крім того, на відміну від класичної концепції дизайну з вузьким форм-фактором, у новинки буде збільшений круглий вихід динаміка, на який користувачі можуть прикріпити силіконові вушні вкладиші.

В ЗМІ дедалі частіше поширюється інформація, що компанія Apple презентує нові навушники на початку 2021 року. Наступна, офіційно підтверджена, конференція американського виробника відбудеться 10 листопада, однак вона буде присвячена комп’ютерам Mac, які будуть обладнані процесорами власного виробництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.