Інсайдер розкрив технічні характеристики фітнес-браслета Honor Band 6 та «злив» фото трекера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні ввечері компанія Honor, яка належить китайському технологічному гіганту Huawei, презентує довгоочікуваний фітнес-трекер Honor Band 6. Головна «фішка» новинки – максимальний екранний простір. За декілька годин до початку конференції, відомий інсайдер Digital Chat Station розкрив концепцію дизайну цього гаджет, а також оприлюднив його технічні характеристики.

Судячи з фото, фітнес-браслет отримав 1,47-дюймовий дисплей з міцним склом 2.5D. Розробники запропонують фанатам трекерів 100 варіантів циферблатів, датчик моніторингу частоти серцевих скорочень. Також доступно більше 10 різних спортивних режимів для тренувань, модуль NFC. Браслет обладнаний зарядним пристроєм Watch GT, який відповідає всім сучасним екологічним вимогам. Honor Band 6 здатен пропрацювати в автономному режимі понад двох тижнів.

З правої сторони розташована велика кнопка живлення. Новинка з’явиться у продажі в трьох кольорах: чорному, срібному та рожевому. Фітнес-браслет вже сьогодні дебютує в Китаї, але поки невідомо, коли він з’явиться в Європі. Вартість гаджета також залишається загадкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.