Apple дивує: навушники AirPods Pro 2021 можуть втратити свою головну фішку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple зараз працює над третім поколінням повністю бездротових навушників AirPods і другим поколінням AirPods Pro. Подробиці розповіло авторитетне видання Bloomberg з посиланням на джерела, ознайомленні з планами компанії на майбутнє. За даними джерела, Apple оновить ці дві моделі навушників в 2021 році. Також очікуються накладні бездротові навушники AirPods Studio і нова розумна колонка, яка займе нішу між новою HomePod mini і оригінальною HomePod.

Що цікаво, відносно недорогі AirPods 3 виявляться подібні по дизайну до існуючою версії AirPods Pro за рахунок укорочення «ніжки», що стала справжньою візитівкою лінійки AirPods. Крім того, покращиться час автономної роботи. Однак такі «висококласні» функції, як шумозаглушення, так і залишаться прерогативою AirPods Pro.

AirPods Pro 2 теж стануть більш компактними, позбувшись навіть короткої «ніжки». За словами джерела, Apple тестує дизайн більш округлий, оскільки він краще вписується в вухо потенційного користувача, аналогічний дизайн зараз використовується Samsung в Galaxy Buds, а також навушниках Google і Amazon. Що стосується термінів випуску, то Apple обговорює можливість дебюту недорогої моделі AirPods в першій половині 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.