Huami представила Amazfit Bip S Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Amazfit Bip S Lite – це спрощений Bip S, без вбудованого GPS і відстеження плавання, але зберіг трансфлектівний дисплей з відмінною видимістю на відкритому повітрі, а також водонепроникність до 50 метрів і хороші функції фітнесу.

Bip S Lite отримали 1,28-дюймовий дисплей, кольоровий трансфлектівний екран з роздільною здатністю 176×176 пікселів, Always-On Display, колірну гамму 64 RBG і захисне скло 2.5D Gorilla Glass 3. Ремінці знімні, виготовлені з силікону, ширина 20 мм, регульована довжина 85-110 мм. Операційна система Amazfit OS.

З особливостей можна назвати: моніторинг серцевого ритму в реальному часі, водонепроникність 5 атм, відстеження сну, відстеження занять спортом, лічильник кроків, оповіщення про дзвінки та повідомлення додатків, оповіщення про бездіяльність, пошук телефону, прогноз погоди, управління музикою і світове час.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спортивні режими включають: біг на відкритому повітрі, бігова доріжка, їзда на велосипеді, їзда на велосипеді в приміщенні, фристайл, ходьба, еліптичний тренажер, йога, скакалка, бадмінтон, пінг-понг, крикет, баскетбол і гребний тренажер.

Bip S Lite отримали оптичний датчик серцевого ритму PPG Bio-Tracking, 3-осьовий акселерометр, 3-осьовий геомагнітний датчик. Можливість підключення через Bluetooth 5.0 / BLE, сумісність з Android 5.0 + і iOS 10.0+. GPS позиціонування (через підключений телефон). Акумулятор на 200 мА * г.

Кольори: синій, рожевий і вугільно-чорний. Розміри: 42×35,3×11,4 мм Вага: 30 грамів.

Amazfip Bip S Lite виглядають ідентично Bip S, і з першого погляду їх неможливо відрізнити. Bip S Lite важать всього 30 грамів і дуже зручний, що робить їх ідеальним для сну і тренувань.

Amazfit обіцяє в цілому 150 призначених для користувача циферблатів, але використання спеціального циферблата скорочує термін служби батареї. Amazfit Bip S Lite комплектується батареєю ємністю 200 мА * год, чого повинно вистачити на 30 днів при звичайному використанні. Зарядка триває 2-2,5 години.

Bip S Lite отримали цінник 50 доларів США або 44 євро. Повний огляд англійською мовою можна подивитися тут .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.