Xiaomi випустила 24-дюймовий монітор з частотою 144 Гц

Компанія Xiaomi за останні десять років встигла перетворитися з маловідомого виробника електроніки в одну з найбільших корпорацій світу, випускає яка різні найрізноманітніші товари, причому зовсім необов’язково пов’язані з електронікою. 

З недавніх пір цей бренд випускає навіть різний одяг, створюючи таку як для чоловіків, так і для жінок. Найбільший інтерес у покупців звичайно ж викликає електроніка, яка у цій компанії зазвичай виявляється максимально дешевої, але при цьому максимально якісною, а разом з тим ще й стильною. Дійшло до випуску нового монітора, який володіє 24,5-дюймовою діагоналлю, а також може похвалитися підтримкою новітніх сучасних технологій.

Вже починаючи з 1 листопада 2020 року на території Китаю почнуться офіційні продажі такої новинки, як Fast LCD Monitor. Вона є вкрай просунутої з урахуванням своєї вартості. В основі цього монітора лежить сучасна матриця IPS з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (Full HD), а має вона частотою оновлення 144 Гц і затримкою (відгуком) всього в 2 мс. 

Такі характеристики роблять цю модель ігровою, так як вона відмінно підходить для відеоігор. Більш того, виробник заявляє про підтримку відкритого стандарту Adaptive Sync, що представляє із себе альтернативу NVIDIA G-Sync і AMD FreeSync. Компанія-виробник не соромиться говорити, що її новий монітор є кращим у своєму класі по співвідношенню ціни і якості.

Новинка володіє яскравістю на рівні 400 ніт (максимальна можлива), і за рахунок цього цей пристрій має підтримку технології Display HDR 400 для забезпечення більш привабливою з візуальної точки зору картинки, що може бути особливо актуально в фільмах і серіалах. Також заявляється 100% охоплення колірного діапазону sRGB і 95% діапазону DCI-P3. З урахуванням своєї вартості, новітній монітор під назвою Xiaomi Fast LCD Monitor є дуже навіть привабливим, а доступний він в чорному кольорі. У майбутньому компанія-виробник може подати і інші колірні рішення, проте ніяких офіційних подробиць з цього приводу зараз немає, тому, можливо, чекати виходу такої моделі доведеться кілька років.

Офіційна рекомендована ціна такої новинки в Китаї знаходиться на рівні 1499 юанів (6500 гривень). Зараз, до старту продажів, на монітор Fast LCD Monitor можна оформити попереднє замовлення на офіційному сайті китайської корпорації Xiaomi. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.