Apple MagSafe для iPhone 12 розчарувала користувачі швидкістю зарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple недавно випустила серію iPhone 12, яка підтримує бездротову зарядку. Американський виробничий гігант знову буде покладатися на MagSafe в своєму рішенні для бездротової зарядки. Згідно з останньою оцінкою iPhone 12, проведеної Джоан і Стерном з The Wall Street Journal, швидкість бездротової зарядки Apple MagSafe в два рази нижча, ніж у зарядного пристрою USB-C потужністю 20 Вт. Як показано на малюнку нижче, iPhone 12 можна зарядити до 50% за 28 хвилин за допомогою зарядного пристрою USB-C на 20 Вт. Однак для використання оригінального бездротового зарядного пристрою MagSafe потрібно 1 годину, щоб досягти 50%.

Рецензент вважає, що технологія Apple MagSafe теоретично краща, ніж є насправді. Варто відзначити, що швидкість зарядки MagSafe вища, ніж у традиційного бездротового зарядного пристрою Qi потужністю 7,5 Вт.

Адаптер USB-C потужністю 20 Вт в Apple Store в даний час коштує 149 юанів (22 долари США). Крім того, кабель для передачі даних, що підтримує сертифікацію MFI, можна придбати за запитом. Вартість кабелю USB-C на Lightning в Apple Store становить від 145 юанів (22 долари США) до 272 юанів (41 долар США). Для покупки адаптера живлення і кабелю для передачі даних буде потрібно не менше 294 юанів (44 долари США). Як варіант, можна вибрати сторонні аксесуари, вони будуть дешевші. Зарядного пристрою Anker Wireless потрібно 1 година 30 хвилин, щоб зарядити iPhone 12 до 50%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.