Xiaomi презентує нову модель розумного ліжка за $735

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi представила нову модель розумного ліжка під назвою 8H Milan Smart Electric Bed Pro, яка приходить на зміну минулорічної версії 8H Milan Smart Electric Bed. Розумне ліжко 8H Milan Smart Electric Bed Pro пропонується за ціною 735 доларів, а поставки повинні початися 1 грудня.

Електричне смарт-ліжко оснащене механізмом, який дозволяє користувачам незалежно контролювати як верхню, так і нижню частини. Оригінальне ліжко 8H Milan Smart Electric Bed підтримує п’ять комфортних режимів, інтелектуальне голосове управління та інші функції. У новій версії 8H Milan Smart Electric Bed Pro збільшено кількість двигунів – з двох до чотирьох. Крім того, розумне ліжко оснащено новою системою повільного підйому і опускання. Нова модель також має декілька нових функцій, спрямованих на поліпшення якості сну.

8H Milan Smart Electric Bed Pro містить зручний пружинний матрац, який має різну жорсткість для різних частин тіла, надаючи їм правильну підтримку. Керувати пристроєм можна за допомогою пульта дистанційного управління, додатка Mijia з телефону або за допомогою голосового помічника XiaoAI. Матрац має режим читання, сну, горизонтального положення, режим невагомості і режим перегляду телевізора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.