Перші огляди iPad Air 4 – інноваційного планшета

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі почали з’являтися перші огляди на iPad Air четвертого покоління. Більшість експертів прийшли до висновку, що це один з кращих планшетів на ринку.

Більш того – за словами журналістів, на даний момент він є найкрутішим планшетом Apple, в деяких аспектах він перевершує навіть iPad Pro.

Нагадаємо, що на території України купити iPad Air 4 можна буде з листопада місяця, а зараз триває передзамовлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж пишуть автори оглядів?

  • The Verge: « Це той iPad, який вам потрібен. Це повністю новий пристрій з оновленим дизайном і топовою начинкою. Він схожий на iPad Pro, але оснащений дактилоскопічним датчиком в кнопці живлення замість системи Face ID ».
  • Engadget: « На даний момент це дійсно кращий планшет Apple – розумніше взяти його, ніж дорогущий iPad Pro. Тут класний екран з роздільною здатністю 2360 на 1460 пікселів і потужна начинка. Усередині iPad Air 4 знаходиться топовий 5-нм чіпсет A14 Bionic ».
  • TechCrunch: « iPad Air 4 взяв все найкраще від iPad Pro. Майже. Всередині знаходиться могутній A14 Bionic, а не A12Z. Який, втім, в багатоядерних завданнях також хороший, як і A14. Але у iPad Pro може бути до 1 ТБ флеш-пам’яті, а у iPad Air 4 – лише 256 ГБ. У поєднанні з клавіатурою Magic Keyboard новий iPad Air цілком може замінити ноутбук ».
  • CNET: « Тепер це мій улюблений iPad взагалі. Він майже настільки ж хороший, як і iPad Pro, тільки значно дешевший ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.