У Мережі з’явилося «живе» відео розпакування новенького iPhone 12 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 12 і iPhone 12 Pro можна буде купити тільки з 23 жовтня, а в мережі вже з’явилося «живе» відео розпакування новенького смартфона від Apple. Ролик з’явився в Twitter на сторінці відомого мережевого інформатора.

Ice Universe в соціальній мережі Twitter часто радує публіку достовірною інформацією про нові гаджети і користується довірою у користувачів. На його сторінці з’явилося відео, де він розпаковує новий iPhone 12 Pro. Гаджет нагадує моделі iPhone 4 і iPhone 5, схожість між ними полягає в плоских бічних частинах. Що стосується потрійній камери, то вона запозичена у торішнього iPhone 11 Pro.

Незважаючи на те, що офіційні продажі стартують в майбутню п’ятницю, попередні замовлення вже приймалися. Перші володарі нового девайса отримають їх в руки вже в середу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ice Universe показав фотографії iPhone 12 і iPhone 12 Pro в різних колірних гамах. Так 12 модель доступна в п’яти варіантах: червоний, чорний, синій, м’ятний і білий. А 12 Pro отримав два кольори – сірий і блакитний. Виглядають новенькі iPhone дуже гідно, залишиться випробувати їх функції та роботу на ділі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.