Відбувся реліз смарт-годинника Xiaomi за $100

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому році Xiaomi випустила розумний годинник Mi Watch Color. Як і було обіцяно раніше, компанія нарешті представила нову версію пристрою під назвою Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition. Ціна Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition становить близько 100 доларів. В Китаї вже приймаються попередні замовлення, на цій стадії бажаючі можуть придбати годинник за 97 доларів. Компанія почне поставки Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition з 1 листопада.

Головною особливістю цього розумного годинника стане наявність датчика SpO2 для визначення рівня насичення крові киснем, якого не було в минулорічній моделі. Розумний годинник Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition обладнаний 1,39-дюймовим дисплеєм AMOLED, який підтримує режим Always-On. Схоже, що компанія пропонує користувачам 120 циферблатів і підтримку 117 спортивних режимів тренувань.

Крім датчика SpO2 годинник також отримав датчик серцевого ритму, високоякісний чіп GPS для відстеження місця розташування, модулі Bluetooth 5.0 і NFC. Пристрій працює від акумулятора ємністю 420 мАг, якого повинно вистачати на 16 днів використання без підзарядки. Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition доступні в чорному, синьому та білому кольорах, а ремінці бувають шести різних кольорів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.