Ґаджети

Xiaomi Mi Band 5 впав у ціні до рекордного мінімуму

Share

Жителі України, отримали можливість придбати цей спортивний браслет з вкрай просунутими можливостями в другій половині літа, а оцінила його компанія-виробник для українського регіону в цілих 1445 гривень, тобто в вкрай велику суму грошей. Само собою, що з урахуванням такої вартості цей фітнес-трекер опинився по кишені не всім покупцям, проте такий цінник є сильно завищеними, так як в Китаї придбати цей пристрій наручного типу можна приблизно в два рази дешевше, або навіть ще дешевше. Проте, тепер замовляти Xiaomi Mi Band 5 з доставкою з Піднебесної зовсім необов’язково щоб заощадити гроші, так як цей гаджет дуже сильно впав в ціні на українськії території.

Як стало відомо, тепер купити фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 можна всього-на-всього за 767 гривень, тобто чи не вдвічі дешевше, ніж ще кілька місяців тому на старті продажів. За зниженою ціною покупку цього наручного гаджета українцям пропонують десятки магазинів, причому у багатьох з таких є не тільки багаторічний досвід покупки будь-яких товарів, а ще й, крім цього, таке вкрай важливе і дуже значуща перевага, як безліч позитивних відгуків від задоволених покупців , яких все більш ніж влаштовує. Більш того, дуже багато хто з торгових точок продають не тільки сам спортивний браслет, але ще і різні змінні ремінці для нього, причому офіційні від виробника.

Цей спортивний браслет, будучи дуже просунутим і неймовірно привабливим, оснащений 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 294 на 126 пікселів, модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів, а разом з тим, крім цього, 16 МБ вбудованої пам’яті для зберігання будь-яких різних даних і акумуляторною батареєю ємністю 125 мАг, одного повного заряду якої вистачає на 14 днів автономної роботи без додаткової підзарядки, що, в свою чергу, можна вважати дуже великим і вкрай значним плюсом. За допомогою даного «розумного» наручного трекера можна стежити за фізичною активністю, відстежувати якість сну, визначати пульс, використовувати «розумний» будильник для більш легкого пробудження вранці, а також насолоджуватися величезним безліччю інших переваг, якими володіє цей пристрій зразка 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    02.05.2024