Huami анонсувала новий розумний годинник Amazfit Pop для молоді з NFC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка орієнтована переважно на молодь і повинна надійти в продаж вже в наступному місяці, 11 листопада – ставши хітом продажів.

Незважаючи на те, що до старту розпродажу ще майже цілий місяць, характеристики Amazfit Pop вже відомі. Модель отримає екран в 1,4 дюйма і повний набір всіх необхідних функцій: система моніторингу сну, датчик частоти серцевих скорочень, систему відстеження рівня насиченості крові киснем і NFC-адаптер.

Крім перерахованого виробник заявляє, що у Amazfit Pop буде більше 50 різних заставок, а для користувачів стануть доступні більше 60 різновидів тренувань. Не останню роль відіграє і захист. Новинку можна буде занурювати в воду на глибину до 50 метрів. На одній зарядці Amazfit Pop зможе пропрацювати цілих 9 діб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами представників компанії Huami, їх новинка отримає великий функціонал і можливості, аналогічні тим, які доступні в преміум-моделях розумних годинників. При цьому виробник відзначає, що ціна «здивує» покупців. Хочеться думати, що здивує в позитивному сенсі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.