Huami анонсувала новий розумний годинник Amazfit Pop для молоді з NFC

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Новинка орієнтована переважно на молодь і повинна надійти в продаж вже в наступному місяці, 11 листопада – ставши хітом продажів.

Реклама

Незважаючи на те, що до старту розпродажу ще майже цілий місяць, характеристики Amazfit Pop вже відомі. Модель отримає екран в 1,4 дюйма і повний набір всіх необхідних функцій: система моніторингу сну, датчик частоти серцевих скорочень, систему відстеження рівня насиченості крові киснем і NFC-адаптер.

Крім перерахованого виробник заявляє, що у Amazfit Pop буде більше 50 різних заставок, а для користувачів стануть доступні більше 60 різновидів тренувань. Не останню роль відіграє і захист. Новинку можна буде занурювати в воду на глибину до 50 метрів. На одній зарядці Amazfit Pop зможе пропрацювати цілих 9 діб.

За словами представників компанії Huami, їх новинка отримає великий функціонал і можливості, аналогічні тим, які доступні в преміум-моделях розумних годинників. При цьому виробник відзначає, що ціна «здивує» покупців. Хочеться думати, що здивує в позитивному сенсі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоiThome

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: