У мережу злили інформацію про нові моделі MacBook

За повідомленнями інсайдерів, в останній документації Євразійської економічної комісії для комп’ютерів Apple вказані деякі невипущені моделі Mac, про які вперше заговорили в червні минулого року, а також абсолютно нові моделі. Ця нормативна база даних – надійний індикатор про продукти Apple, запуск яких відбудеться зовсім скоро.

Mac з номерами моделей A2147, A2158 і A2182 не були випущені Apple, але з’явилися в минулому році, а також в цій документації. Раніше вони були вказані як працюють на macOS Catalina, а тепер відображаються як працюють під управлінням Big Sur – нову операційну систему Apple. У нову реєстрацію EЕК також включені невипущені і раніше невідомі моделі ноутбуків Mac, включаючи A2337 і A2338. Тим часом, в список включені і нові лептопи – A2348, A2438 і A2439.

Надійне джерело передбачило, що першими комп’ютерами Apple Silicon Mac будуть MacBook Pro і 24-дюймовий iMac, які з’являться у продажу в кінці цього року. Глава компанії Apple Тім Кук так само підтвердив, що перший Mac, що працює на Apple Silicon, буде випущений в 2020 році.

Як ви думаєте, представлять ці ноутбуки на сьогоднішній презентації Apple?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.