Всі випущені моделі Xiaomi Mi Band навчаться вимірювати температуру тіла

Всі випущені моделі Xiaomi Mi Band навчаться вимірювати температуру тіла
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через всествітню пандемію нового виду коронавірусу COVID-19 вимірювання температури тіла стало дуже актуальною функцією для переносних ґаджетів. Розробники Xiaomi і Amazfit працюють над тим, щоб додати цю можливість в функціональність випущених фітнес-трекерів. Інформація про це виявлена ​​в рядках коду програми Mi Fit порталом AndroidPTR.

Згідно з наявними даними, підтримка вимірювання температури тіла може з’явитися в таких моделях: Xiaomi Mi Band 1, Mi Band 2, Mi Band 3, Mi Band 4, Mi Band 5. Крім того, функцію можуть додати і в нещодавно випущений Amazfit Band 5.

Так, як в арсеналі трекерів немає відповідного датчика, нововведення можуть реалізувати через ПЗ на основі показників частоти серцевих скорочень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такі розрахунки, на жаль, не можна назвати високоточними через велику кількість помилок. Судячи з усього, саме над покращенням точності зараз і працюють розробники. Зрозуміло, навіть в кращому випадку ця технологія не зможе замінити медичне обладнання та градусник, але зате зможе звернути увагу користувача на можливе підвищення температури тіла і необхідність у вживанні заходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.