Amazfit офіційно представила фітнес-браслет Band 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за анонсом «розумних» годинників Apple Watch Series 6 і Garmin Forerunner 745, компанія Amazfit представила свій новий переносний пристрій – Amazfit Band 5.

Фітнес-браслет Band 5 отримав 1,1-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 126х294 пікселів. Обсяг пам’яті становить всього 16 Мб, що не дозволить власникам браслета завантажувати в нього додатки чи медіа-файли.

На жаль ніякої інформації про використаний чіпсет виробник не представив.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на не найкращі технічні характеристики, браслет Amazfit все-таки може чимось здивувати користувача. Він забезпечений датчиком серцевого ритму Huami BioTracker 2 і датчиком кисню в крові OxygenBeats.

Розробники обіцяють стандартні спортивні режими, моніторинг сну, моніторинг стресу, заснований на вимірюванні частоти серцевих скорочень, а також датчик для відстеження менструального циклу.

Браслет матиме вбудований голосовий помічник Amazon Alexa, але для його використання спочатку доведеться завантажити оновлення OTA.

Вартість фітнес-браслета Amazfit Band 5 складе 49,99 доларів або 1 415 гривень за актуальним курсом. Сьогодні браслет з’явиться на американському ринку, а в жовтні він вийде на міжнародну арену.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.