Нові телевізори OPPO дебютують вже 19 жовтня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OPPO – китайська компанія, відома своїми смартфонами, тепер готова вийти на ринок Smart TV. Сьогодні компанія підтвердила, що 19 жовтня вона проведе презентацію свого першого Smart TV на ринку. Хоча компанія не розкрила багато подробиць про телевізор, повідомляється, що буде два варіанти в залежності від розміру дисплея –  55-дюймовий і 65-дюймовий. Також очікується, що у нього буде повноекранний дисплей Quantum Dot з частотою оновлення 120 Гц.

Попередні інсайди підтвердили, що OPPO Smart TV буде обладнаний камерою, яка дозволяє здійснювати відеодзвінки. У надтонкого дисплея, схоже, сріблясте підставка. Завдяки дисплею з квантовими точками, який виготовлений за інноваційною технологією напівпровідникових нанокристалів, покращується палітра кольорів. Це робить колір більш яскравим і чистим.

Обидві моделі OPPO Smart TV пройшли процес сертифікації 3C з номерами моделей A65U0B00 і A55U0B00 з діагоналлю екрана 65 дюймів і 55 дюймів відповідно. Обидва телевізора виробляються компанією TPV Display Technology. Очікується, що новий продукт матиме панель 4K, а не 8K, як недавно випущений 82-дюймовий Mi TV LUX Pro 8K 5G. Ще невідомо, що ще компанія планувала запропонувати з цим Smart TV.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.