Xiaomi представила новий недорогий 4K-телевізор Redmi Smart TV A65

Анонсована новинка вже доступна для попереднього замовлення. Пристрій з екраном діагоналлю 65 дюймів і частотою оновлення в 60 Гц отримав підтримку HDR.

Redmi Smart TV A65 підтримує 4К-роздільну здатність (3840 * 2160 пікселів). Однією з особливостей новинки є дуже вузькі рамки всіх чотирьох сторін екрану.

В основі роботи пристрою лежить чотирьохядерний процесор MediaTek MT9632 і графічний прискорювач ARM Mali-G52 3EE MC1. Тактова частота ядер: 1,5 ГГц. Заявлено 1,5 ГБ оперативної пам’яті і окремий накопичувач на 8 ГБ для зберігання даних, установки додатків і так далі. Для підключення використовуються інтерфейси S / PDIF, Ethernet, USB і HDMI. Також передбачений класичний аудіороз’єм.

Також виробник передбачив Wi-Fi-адаптер для забезпечення бездротового зв’язку. За звук відповідають два динаміки аудіосистеми з підтримкою DTS. Працює телевізор на основі операційної системи Android зі спеціалізованим інтерфейсом. Орієнтовна ціна пристрою становить 386 доларів США або в перекладі на нашу валюту ≈ ₴ 11 000.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.