Стало відомо, які новинки ми точно не побачимо на презентації Apple 13 жовтня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Джон Проссер (Jon Prosser) поділився деякими чутками щодо майбутнього заходу Apple, запланованого на 13 жовтня. Нагадаємо, на ньому нам покажуть нові iPhone, але також інсайдери очікували побачити багато інших пристроїв, включаючи планшети, зарядку, навушники та інші цікаві гаджети.

Якщо вірити Проссеру, наприклад, навушники AirPods Studio 13 жовтня ми не побачимо. При цьому інсайдер додає, що буде як мінімум дві модифікації цих навушників. Більш дорога модель зможе похвалитися комбінованим корпусом, зробленим з якісного метала та шкіри, але вона буде коштувати 600 доларів. Молодша версія виготовлена ​​з більш дешевих матеріалів, але і коштувати буде 350 доларів.

Ще Проссер заявив, що довгоочікуваний гаджет AirTag не просто не покажуть на майбутньому заході. Новинку нібито зовсім відклали до березня 2021 року. Звичайно, це поки лише чутки, але Проссер помиляється досить не часто. До того ж ніхто і не був упевнений в тому, що згадані продукти покажуть саме разом з iPhone 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.