Sony випустить дуже потужну PlayStation 5 Pro

Sony vypustyla duzhe potuzhnu PlayStation 5 Pro
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про те, що PS5 Pro вже створили і випустили у вигляді пробного тестового екземпляра, повідомив Сендз Нісікава, тобто відомий японський журналіст, який раніше вже неодноразово повідомляв точні достовірні відомості.

Відзначається, що приставка наступного покоління в особі PS5 Pro є неймовірно потужною, так як рівень її продуктивності знаходиться на рівні 18 – 19 терафлопс, і це вкрай позитивно відбивається на тій якості графіки в відеоіграх, яке вона так і зовсім взагалі в змозі надати. На радість безлічі людей, нова приставка дозволить грати у відеоігри в 4K Ultra HD при частоті в цілих 120 кадрів в секунду, що напевно багато людей оцінять, адже це велике і вкрай важлива перевага.

Ігрова приставка PS5 Pro працює на базі модифікованого ще не представленого офіційного процесора від AMD на базі архітектури Zen 2, а доповнена дана зв’язка комбінованої флеш-пам’яттю SSD об’ємом 2 ТБ зі швидкістю читання і запису понад 3000 МБ / с, а також, крім цього, цілої масою інших особливостей, які роблять цю приставку максимально привабливою настільки, наскільки це тільки так і зовсім взагалі може бути. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На щастя для всіх, дана ігрова приставка так чи інакше абсолютно точно зможе всіх приємно порадувати, так як приписують їй цілу масу самих різних різних особливостей, а називатися вона буде саме так, а не якось інакше.

Характеристики

Для порівняння, звичайна PlayStation 5, продажі якої в Україні почнуться вже в листопаді, також як і в інших країнах світу, здатна забезпечити потужність на рівні 10,28 терафлопс, тому модель з приставкою «Pro» виявиться набагато більш дорогою, і це, поза будь-яких сумнівів, гарантовано так чи інакше зможе всіх приємно порадувати.

Ігрова приставка PS5 Pro гарантовано здивує всіх людей, які бачать сенс в тому, щоб їй так і зовсім взагалі користуватися на постійній щоденній основі. За попередніми даними, презентація PlayStation 5 Pro відбудеться в середині 2022 року, а її продажі стартують через кілька місяців. Швидше за все, дана консоль виявиться оцінена приблизно в $ 1000, тому бажаючим зробити її покупку викласти за неї доведеться так чи інакше просто величезну грошову суму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.