Названо 5 ексклюзивів для Sony Playstation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова консоль від Sony, PlayStation 5 надійде в продаж вже в листопаді 2020 року. Шанувальники по всьому світу з нетерпінням очікують появи приставки нового покоління. Ми вже знаємо про її технічні особливості, потужний графічний процесор і швидкісний SSD-накопичувач.

Але, як відомо, будь-яку ігрову консоль «роблять ігри», а не залізо. Називаємо п’ять найбільш очікуваних ексклюзивів для PlayStation 5.

Horizon: Forbidden West

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продовження одного з найулюбленіших ексклюзивів для PS4. Ми не чекаємо ніяких революційних нововведень.

Final Fantasy XVI

Уже відомо, що Final Fantasy XVI стане дорослою і жорстокою грою в серії. Їй присвоєно віковий рейтинг 18+ в Європі.

По-справжньому серйозна Final Fantasy з середньовічною фентезійною стилістикою – таке поєднання просто не може розчарувати.

Швидше за все автори будуть дотримуватися знайомої формули, але зроблять гру більш різноманітною і, звичайно ж, куди більш красивою.

God of War 2

Продовження успішного перезапуску God of War з нетерпінням чекають усі, хто грав в першу частину на PS4. Історія давньогрецького воїна Кратоса, що став богом війни, і перебрався на північ, продовжиться. Ми впевнені, що розробники не підведуть.

Чекаємо ще більш цікаву лінію взаємин героя зі своїм сином.

Gran Turismo 7

На PS4 повноцінної Gran Turismo ми так і не дочекалися. Gran Turismo Sport – відмінна гонка. Але цифри в назві у неї не просто так.

А ось Gran Turismo 7 стане саме тією грою, яку шанувальники серії чекають вже так багато років. З грандіозним режимом кар’єри (на сотню іншу годин), астрономічним вибором автомобілів різних типів і епох, а також, ми впевнені, з найдосконалішою фізичною моделлю водіння.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ретчент і Кланк – одні з найулюбленіших персонажів серед власників консолей PlayStation. Яскрава парочка повертається у всій своїй next-gen пишноті.

На цей раз нас чекає зустріч з новими героями і, звичайно, сюжет вселенського масштабу. Сподіваємося, що в гру повернуть кооперативне проходження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.