Sony анонсує фітнес-браслет з екраном звичайного годинника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony представила третє покоління свого розумного браслета, який отримав назву Sony Wena 3. Компанія анонсувала портативний пристрій з трьома різними типами ремінців: шкіра, метал і силіконова гума.

Компанія стверджує, що вона самостійно розробила механічну частину, антену, електричну схему і плату, щоб вони вмістилися в компактному браслеті. У порівнянні з Wena Active він на 30% менше за обсягом і на 2,5 мм товще. Пристрій оснащений чорно-білим дисплеєм, на якому виводиться та ж інформація, що і на сучасних розумних браслетах: повідомлення про дзвінки й інші сповіщення, час, дата, кількість кроків і так далі.

Розумний браслет витримає падіння з висоти 90 см, крім того, він захищений від вологи (5ATM). Пристрій одержав акселерометр і оптичний датчик частоти серцевих скорочень, який також дозволяє відстежувати дані про сон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony стверджує, що пристрій працює тиждень без підзарядки, новинку можна використовувати для електронних платежів. Гаджет також має підтримку голосового помічника Alexa. Найдешевша версія з силікону коштує близько 230 доларів, найдорожча – обійдеться в 330 доларів. Sony також пропонує дві моделі дизайнерських годинників Wena для цього браслета, які коштують близько 550 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.