Apple Watch отримали нові функції з виходом WatchOS 7.1 Public Beta 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому Apple випустила першу публічну бета-версію watchOS 7.1 для розумних годинників Apple Watch, проте в цій версії не було нових циферблатів і додатків Blood Oxygen. Тепер компанія випустила нову версію watchOS, в якій представлені ці нововведення.

Наразі оновлений додаток Blood Oxygen вже доступний деяким користувачам Apple Watch Series 6, він дозволяє заміряти рівень насичення крові киснем за допомогою пульсоксиметра. Раніше оглядачі відзначили, що ця функція працює неточно, втім, пульсоксиметр Apple Watch Series 6 офіційно не призначений для використання в медичних цілях.

Системне оновлення WatchOS 7.1 Public Beta 2 важить 613 МБ, його можуть завантажити ті, хто зареєстрований для участі в бета-тестуванні нових прошивок. Досить перейти в додатку Watch на своєму смартфоні iPhone в меню «Загальні»>«Оновлення програмного забезпечення» та завантажити нову збірку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Операційна система watchOS 7 була анонсована ще в червні на онлайн-заході Apple WWDC 2020. Ця прошивка отримала такі функції, як відстеження сну, режим Wind Down і повідомлення про необхідність мити рук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.