Анонсовано перший в світі комп’ютер з гнучким екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ринок складних смартфонів досить багатий. Можна придбати пристрій майже на будь-який смак: і Galaxy Z Fold 2 від Samsung, і умовний Mate Xs від Huawei. Але що робити любителям технологій майбутнього, але в світі портативних комп’ютерів? Про бажаннях таких людей подбала Lenovo, анонсувавши перший в світі комп’ютер з гнучким екраном.

Випускається новинка в популярній лінійці ThinkPad, а називатися вона буде ThinkPad X1 Fold, повідомляє The Verge. Пристрій оснастили гнучким 13-дюймовим OLED-дисплеєм, завдяки чому пристрій можна використовувати в режимі планшета і повноцінного міні-ноутбука з віртуальною клавіатурою.

У разі ж, якщо користувач захоче скористатися клавіатурою повноцінної, то він може використовувати або бездротової варіант, або на магнітному кріпленні, створений спеціально для ThinkPad X1 Fold.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Працює новинка на базі процесорів Intel Core 11-го покоління, має два порти USB-C і слот під SIM-карту. Оперативної пам’яті в гнучкому ноутбуці 8 ГБ, а постійної пам’яті в особі SSD-накопичувача може бути аж до 1 ТБ.

Прямо зараз новинку можна попередньо замовити на офіційному сайті компанії, а її ціна складає 2,499 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.