Нещодавно анонсований Vivo Y20 продають зі знижкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo представила на українському ринку новий смартфон з потужною батареєю, який отримав назву — Vivo Y20.  Пристрій отримав процесор один з кразиї процесорів Qualcomm Snapdragon, великий 6,51-дюймовий дисплей, модуль NFC для юезконтактною оплати і ємний акумулятор на 5000 мАг. На старті продажів новинка буде доступна для українських покупців за спеціальною ціною.
Нещодавно анонсований Vivo Y20 доступний в Україні за спеціальною ціною

Смартфон побудований на платформі Snapdragon 460 і оснащений потрійною камерою з максимальною роздільною здатністю 13 Мп і світлосилою f / 2.2. Однією з сильних сторін новинки став акумулятор підвищеної ємності на 5000 мАг, що підтримує швидку 18-ватну зарядку. Девайс отримав 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті з можливістю розширення за допомогою microSD-карт.

Діагональ дисплея пристрою становить 6,51 дюйма при роздільній здатності 1600х720 пікселів з підтримкою технології In-cell, що забезпечує більш насичену колірну гаму при перегляді фільмів і в іграх. За безпеку пристрою відповідає розміщений на бічній грані сканер відбитків, а також технологія розпізнавання обличчя користувача Face Wake.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно анонсований Vivo Y20 доступний в Україні за спеціальною ціною

В Україні Vivo Y20 доступний в двох забарвленнях: «синій туман» і «чорний агат» зі знижкою в 200 гривень за спеціальною ціною в 4 999 гривень, замість 5 199 гривень при покупці в інтернет-магазині офіційного рітейлера “Фокстрот”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.