Інсайдери розповіли про швидку презентацію справжнього флагмана Nokia

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно відбулася презентація недорогих Nokia 2.4 і 3.4, а також було оголошено про старт продажів  Nokia 8.3 5G . Як повідомляють інсайдери, незабаром відбудеться анонс ще декількох нових смартфонів Nokia. Серед них очікується і флагманський Nokia 9.3 PureView.

Як повідомляється, в листопаді відбудеться презентація трьох нових смартфонів Nokia. З великою часткою ймовірності на ній повинні показати флагманський Nokia 9.3 PureView і Nokia 7.3, зображення якого нещодавно були опубліковані відомим інсайдером. Разом з ними очікується анонс і більш доступного Nokia 6.3.

Раніше представники бренду Nokia підтвердили розробку флагманської моделі. Крім того, було оголошено, що Nokia 7.3 отримає 6,5-дюймовий дисплей з частотою оновлення 90 Гц і процесор Snapdragon 690. За даними мережевих інформаторів, смартфон також отримає квадрокамеру з головним сенсором на 48 Мп і акумулятор на 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Що стосується Nokia 9.3 PureView, то в ньому очікується процесор Snapdragon 865 і камера, яку можна порівняти з іншими флагманами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.