iPhone 12 Pro Max – найбільший смартфон в історії Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулорічні iPhone 11 Pro з 5,8-дюймовим дисплеєм і iPhone 11 Pro Max з 6,5-дюймовим екраном відрізнялися хіба що розмірами. Технічно це були ідентичні моделі. Але в цьому році, за словами численних експертів, Apple планує поміняти тактику. iPhone 12 Pro Max може стати справжнісіньким флагманом з ексклюзивними фішками.

iPhone 12 Pro Max - не лише найбільший в історії, але й справжній флагман

Видання Forbes, пославшись на таких авторитетних інсайдерів, як Філіп Корой (Filip Koroy) і Макс Вайнбах (Max Weinbach), пише, що iPhone 12 Pro Max буде коштувати дорожче не тільки через свої габарити.

Так, пан Корой стверджує: « 6,7-дюймовий гігантський iPhone 12 Pro Max – ось істинний флагман 2020 року. Він отримає найкращий дисплей, а також найкрутіші камери. iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max були практично ідентичні. Але у випадку з 12 Pro і 12 Pro Max все інакше ».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Велика ймовірність, що iPhone 12 Pro Max оснастять екраном ProMotion з частотою оновлення 120 Гц. Він також зможе похвалитися швидким 5G в міліметровому діапазоні (mmWave) – і це стане ексклюзивною фішкою «гіганта». Решта айфонів нового покоління зможуть працювати лише в «повільних» мережах 5G в спектрі до 6 ГГц. Ще одна можлива перевага iPhone 12 Pro Max – наявність сенсора LiDAR, який використовує світлові імпульси для точного вимірювання відстані від об’єкта до об’єктива камери.

Ми також знаємо, що iPhone 12 Pro Max отримає датчики основної камери більшого розміру. А це означає, що і знімати він зможе дещо краще, ніж iPhone 12 Pro.

Нарешті, остання перевага – найбільший акумулятор в модельному ряду iPhone 12.

Але є і недоліки. Так, за словами інсайдера Макса Вайнбаха, iPhone 12 Pro Max занадто великий, ним незручно користуватися однією рукою. Можливо, що Apple зможе вирішити цю проблему за допомогою захисного чохла особливої ​​конструкції.

13 жовтня Apple може представити чотири нових айфони. Це iPhone 12 Mini , iPhone 12, а також iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.