Оголошена дата релізу смарт-годинника Vivo Watch в Україні

Незабаром після презентації своїх перших розумних годинників компанія Vivo розкрила дату прем’єри гаджета на українському ринку. Новинка під назвою Vivo Watch, яка отримала корпус зі сталі та кераміки, примітна широким набором функцій, включаючи моніторинг рівня стресу, а також преміальних дизайном і значною автономністю.

За заявою виробника, смарт-годинник з AMOLED-дисплеєм і модулем NFC з’являться в продажу в Україні  в першому кварталі 2021 року. Гаджет з діаметром корпусу 42 і 46 мм захищений від води за стандартом 5 ATM і обладнаний набором датчиків для моніторингу стану здоров’я власника. У списку корисних функцій пристрою – пульсоксиметр для вимірювання рівня кисню в крові, пульсометр і трекер сну.

Vivo Watch оснащені модулем визначення місця розташування по чотирьом навігаційних систем і підтримують 11 режимів тренування, включаючи ходьбу, їзду на велосипеді і плавання. У числі інших особливостей моделі – бездротовий модуль з підтримкою актуального протоколу Bluetooth 5.1, чіп NFC для безконтактних платежів, вбудований голосовий асистент Jovi і заявлена ​​автономність до 18 днів на одному заряді акумулятора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я