Apple назавжди видалить Fortnite у iOS 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви є користувачем iOS і шанувальником на багато користувачів онлайнової гри Fortnite, то вам варто утриматися від оновлення свого смартфона до iOS 14.

Нагадаємо, в даний момент Epic Games і Apple з’ясовують стосунки в суді після того, як перша ввела власну систему оплати ігрового контенту в обхід правил App Store, а друга видалила Fortnite зі свого фірмового магазину.

В результаті користувачі iPhone тепер не можуть завантажити гру Fortnite з App Store. Але на цьому історія не закінчилася. Розробники підтвердили, що оновлення до iOS 14 може привести до видалення вже встановленої Fortnite.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви побачите повідомлення з проханням тимчасово видалити додатки для установки оновлення програмного забезпечення (Temporarily Remove Apps to Install the Software Update?), То не варто погоджуватися. Так як Fortnite буде першим додатком, який буде видалено, але не тимчасово, а назавжди.

Apple надає користувачам можливість тимчасово видаляти додатки, щоб звільнити місце для оновлень iOS. Однак, якщо Fortnite буде видалений з iPhone, то гру неможливо буде повторно встановити. Офіційна рекомендація від розробників – спочатку натиснути «Скасування», а потім перейти в «Налаштування»> «Загальні»> «Сховище iPhone», щоб звільнити місце вручну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.