Єдине, що буде в коробці з iPhone 12: фото оновленого плетеного кабелю Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки ми чекаємо, коли Apple представить лінійку смартфонів iPhone 12, в мережі з’явилися фотографії нового зарядного кабелю з роз’ємами Lightning і USB-C.

На фотографіях нам демонструють кабель в тканинному обплетенні, який повинен бути більш довговічним, ніж стандартний кабель з гумовим покриттям. Джерела повідомляють, що вісім срібних контактів нового зарядного кабелю виготовлені з рутенієвого матеріалу з родієвим покриттям. Ці матеріали більш стійкі до корозії. Виробник стверджує, що цей зарядний кабель може бути більш стійким до пошкоджень при тривалій експлуатації.

Для користувачів iPhone міцніший зарядний кабель може стати довгоочікуваним зміною, тому що протягом багатьох років було багато скарг на низьку якість зарядних кабелів Apple. У комплекті з iPhone ніколи не було плетеного зарядного кабелю. Однак компанія випускала такі кабелі для MacBook Pro і HomePod.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто відзначити, що новий плетений зарядний кабель з роз’ємами Lightning і USB-C може бути єдиним аксесуаром, який ви знайдете в упаковці з новеньким iPhone 12. Джерела в один голос стверджують, що Apple прибрала зі стандартного комплекту поставок блок живлення і навушники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.