Xiaomi готується до анонсу дешевого смарт-годинника Redmi Watch

Відомості про те, що компанія Xiaomi працює над розробкою дешевих смарт-годинників Redmi Watch гуляють мережею вже не перший день, проте зараз ґаджет пройшов сертифікацію в Китаї, що говорить про швидкий випуск продукту. У базі органів сертифікації модель проходить під кодовою назвою REDMIWT01. Redmi з минулого року є окремою торговою маркою, і з тих пір інтенсивно розширює свій каталог продуктів. Очевидно, справа дійшла і смарт-годинника.

Xiaomi готується до анонсу дешевого смарт-годинника Redmi Watch

Слідкуючи за випуском новинок компанії, можна помітити тенденцію копіювання дизайну продуктів з каталогу Xiaomi, але за більш низькою ціною. Судячи з інформації від інсайдерів, Redmi Watch будуть багато в чому схожі з Xiaomi Mi Watch Color, але вартість новинки буде дуже привабливою. Передбачається, що майбутня новинка стане найдоступнішими смарт-годинником з WearOS. Крім того, авторитетний інсайдер Digital Chat Station повідомляє про хорошу автономність.

На жаль, сертифікація смарт-годинника Redmi Watch не розкриває характеристик пристрою, тому доводиться спиратися тільки на чутки. Нагадаємо, що цінник Xiaomi Mi Watch Color на момент запуску склав близько $ 115. Чим порадують Redmi Watch – дізнаємося найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.