Сьогодні відбувся реліз нових смарт-годинників Amazfit вартістю від $148

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huami представила новий розумний годинник Amazfit GTR 2, який оснащений круглим безрамковим екраном, датчиком рівня насичення крові киснем і можливістю відтворення музики через власний динамік. Amazfit GTR 2 доступні в класичній і спортивної версії. Діагональ екрану AMOLED становить 1,39 дюйма при максимальній яскравості 450 кд/м2. Спортивна версія має корпус з алюмінієвого сплаву і силіконовий ремінець, класичний варіант з нержавіючої сталі оснащений шкіряним ремінцем.

Годинники вміють відстежувати якість і тривалість сну за допомогою функції SomnusCare. На момент виходу Amazfit GTR 2 будуть підтримувати 12 спортивних режимів, але в майбутньому їх кількість збільшиться до 90. Також всередині знайшлося місце для гіроскопа, GPS і динаміка з підсилювачем звуку. Корпус є вологозахищеним (5 АТМ).

Акумулятора ємністю 471 мАг вистачить на 14 днів при звичайному режимі використання. Якщо перевести годинник в базовий режим з показом тільки часу, то тривалість роботи збільшиться до 38 днів. При включеному GPS час роботи складе дві доби, а при активному підключенні до Мережі годинник пропрацює 10 годин. Спортивна версія Amazfit GTR 2 коштує близько 148 доларів, класична версія з’явиться у продажі за 162 долари.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.