Компактна зарядка для нових iPhone AirPower засвітилася на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року компанія Apple офіційно оголосила про припинення розробки бездротової зарядної станції AirPower. Проте, у багатьох залишилося передчуття, що рано чи пізно зарядка під «яблучним» брендом все-таки з’явиться на прилавках. Здається, компанія все ще працює над таким пристроєм, і один з них вперше показали на відео

Імовірно девайс, що потрапив у мережу міг бути тестовою одиницею, призначеною для сторонніх виробників аксесуарів, або прототипом. В останньому випадку AirPower Mini буде мати невеликі габарити. Ходять чутки, що Apple якраз планувала оснастити лінійку iPhone 12 внутрішнім магнітним кільцем під задньою панеллю. Також з витоків стало відомо, що дизайн бездротової зарядки буде врахований в чохлах для iPhone 12, щоб ідеально підпокрядкувати флагманські пристрої з поки невідомим ґаджетом.

Сама Apple ще нічого не повідомила про новий бездротовий зарядний пристрій. Проте, відомий аналітик Мін- Чі Куо на початку 2020 року натякнув, що Apple працює над «килимком для бездротової зарядки меншого розміру», під назвою AirPower Mini. Складно сказати, чи представлять її разом з iPhone 12. Однак чекати подробиць залишилося недовго, нові флагмани офіційно представлять вже в жовтні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.