Дизайн розумних годинників Amazfit GTR 2 і GTS 2 розкрито офіційним тизером

Більше місяця тому стало відомо, що Huami готується до презентації нових смарт-годинників Amazfit GTS 2 і Amazfit GTR 2, але характеристики і дата релізу гаджетів залишалися невідомими. Нарешті, в мережі з’явився офіційний тизер з зображенням новинок, а генеральний директор бренду розкрив деякі їх специфікації.

Згідно зображенню, круглий дисплей Amazfit GTR 2 в порівнянні з торішньою моделлю отримає більш тонкі рамки, при цьому знизиться і товщина корпусу пристрою. На правій його частині розмістяться дві апаратні кнопки для виклику меню і запуску додатків.

Оновлена ​​версія Amazfit GTS 2 збереже прямокутну форму і отримає загнутий по краях дисплей, а також єдину кнопку на бічній грані. Специфікації годинника на тизері не розкриваються – заявлено лише підвищений час автономної роботи.

Іншими характеристиками новинок поділився на своїй сторінці в Weibo генеральний директор Huami Хуан Ван. Керівник компанії повідомив, що нові моделі фірмових смарт-годинників будуть підтримувати функцію вимірювання кисню в крові, яка також буде активна під час моніторингу якості сну. Остання, за його словами, також зможе оцінювати якість дихання користувача під час відпочинку – адже воно безпосередньо пов’язане з втомою протягом дня і хропінням. Про решту функціях нових розумних годин стане відомо на презентації.

Захід, присвячений анонсу Amazfit GTS 2 і Amazfit GTR 2 заплановано на 22 вересня. Вартість новинок виробник поки не розкриває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.