iPad Air 4: новий дизайн, кольори і Touch ID в клавіші включення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple представила iPad Air четвертого покоління. Як і очікувалося, iPad отримав новий дизайн в стилі 11-дюймового iPad Pro, але ось про нові кольори ніхто не говорив.

iPad Air 4 буде доступний в сріблястому, чорному, золотому, зеленому і синьому варіантах. Дисплей діагоналлю 10,9 дюйма на всю фронтальну панель з однаковою по товщині рамкою і роздільною здатністю 2360 × 1650 пікселів. Повна ламінація, True Tone і покриття антивідблиску.

Ніякого Face ID в рамці не сховався – новий сканер Touch ID розмістили в кнопці живлення. Присутня тактильна віддача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPad Air 4 – перший пристрій Apple з новим процесором A14 Bionic. Це перший 5-нм чіп компанії. Шість ядер CPU (два потужних і чотири простіших), чотири ядра GPU і 16 ядер Neural Engine – неймовірні потужності, які впораються з будь-якими завданнями.

Також iPad Air 4 отримав роз’єм USB Type-C, нову 7-Мп фронтальну камеру і 12-Мп основну камеру з поліпшеною стабілізацією. Система динаміків була перероблена і забезпечує кращий стереозвук.

Планшет підтримує Apple Pencil з магнітним кріпленням і клавіатуру Magic Keyboard. Речі про дисплей з підвищеною частотою оновлення не йде – це фішка Pro-версій.

У комплекті з iPad Air 4 додається новий 20-Вт блок живлення та провід USB Type-C – USB Type-C. Від 599 доларів за базову версію з Wi-Fi. Продажі стартують в наступному місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.