Представлені розумний годинник Apple Watch Series 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple тільки що представила розумні годинники Watch Series 6. Apple почала свою розповідь про новинку з нових можливостей. Наприклад, в watchOS 7 нарешті з’явиться рідна функція відстеження сну, а також функція визначення показника максимального рівня споживання кисню. У тому числі користувач отримає сповіщення, якщо показники будуть нижче норми.

Що стосується самого годинника, як завжди, повні характеристики з’являться на сайті Apple після закінчення всієї презентації, так що ми доповнимо новину пізніше. Поки ж можна відзначити нові кольори: синій для алюмінієвих годинників, оновлений золотий і оновлений сірий для сталевих. Крім того, вперше для Apple Watch доступний червоний колір в рамках програми Product RED.

Само собою, Apple показала і нові циферблати – компанія нечасто поповнює їх асортимент, так що для багатьох власників розумних годинників це досить важливо. Цього разу все ще цікавіше, так як Apple створила, наприклад, спеціальні циферблати для серферів, фотографів, медпрацівників з інтеграцією даних зі спеціалізованих програм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ще Apple показала новий ремінець, причому дійсно новий. Називається він Solo Loop, і це браслет без застібки або пряжки. Він виготовлений з «рідкого» силікону, і просто розтягується, щоб ви могли надіти його на зап’ясті. Само собою, він буде доступний в різних розмірах і декількох кольорах. А ще є такий же, але в «плетеному» стилі – він виготовлений з якогось переробленого матеріалу, який переплетений з нитками з того самого «рідкого» силікону. Також Apple показала новий шкіряний браслет – без пряжок і застібок, але вже не нерозривний – і ряд інших оновлених моделей.

Окремо варто відзначити появу батьківського контролю (сімейного доступу) з численними функціями, тобто Apple Watch тепер можна назвати в тому числі і дитячими розумними годинами. Причому цей режим може працювати, навіть якщо у дитини немає iPhone – синхронізуватися такий годинник з батьківським смартфоном. Правда, дана функція вимагає моделі не старіше Watch Series 4.

Старт ціни – з 400 доларів. При цьому не особливо зрозуміло, чим саме, крім оновленого датчика, нова модель відрізняється від попередньої. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.