В Україні з’явиться нова версія Xiaomi Mi Band 5 з NFC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вдосконалений браслет «Mi Band 5» з дня на день з’явиться на прилавках українських магазинів. Суть доопрацювання – надання фітнес-трекеру «Технології ближнього поля».

Зазначена опція відома під латинською абревіатурою NFC. Повна назва функції – Near field communication. Спочатку даний інструмент призначався для швидкої передачі інформації з одного пристрою на інший. Для отримання файлів досить було розмістити девайси на відстані до 10 см одна від одної. Згодом технологія стала використовуватися для моментального проведення платіжних транзакцій.

Що очікується в Україні версія браслета буде здатна здійснювати операції в рамках платіжної системи Mi Pay. Власники таких трекерів зможуть розраховуватися за покупки в магазинах і оплачувати проїзд в громадському транспорті. Днями, можливість NFC-оплати поїздки недавно з’явилася в дніпропетровському метро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість Mi Band 5 з NFC в магазинах України не перевищує 1500 гривень. Ознайомитися з характеристиками і можливостями браслета можна в нашій публікації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.