Авторитетний ритейлер випадково розкрив вартість PS5 і PS5 Digital Edition

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярна мережа магазинів в Іспанії El Corte Inglés випадково розкрила можливу ціну довгоочікуваної PlayStation 5. Йдеться про обох версіях приставки нового покоління – PS5 з приводом Blu-Ray і «цифровий» PS5 Digital Edition.

В мережу просочилася знімок екрану, на якому вказана вартість на певні консолі під кодовими позначеннями Aurea і Enigma – 399 і 499 євро відповідно. Аналітики впевнені, що йдеться про PS5 і PS5 Digital Edition.

Ймовірно, компанія Sony поділилася з офційним рітейлером інформацією про вартість своїх систем заздалегідь. З іншого боку зображення може виявитися фейком або ж один із співробітників El Corte Inglés просто пожартував.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так це чи ні, ми дізнаємося в найближчий час. Sony ймовірно назве вартість PS5 вже 16 вересня в рамках онлайн-заходу PlayStation Showcase. Але цінник на рівні € 399 і € 499, враховуючи цінову політику конкурента в особі Microsoft, здається цілком реальним.

Що стосується цін в інших країнах, то портал NotebookCheck, посилаючись на останні витоки, опублікував наступну таблицю:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.