PhonePad перетворює будь-який смартфон в 15,6-дюймовий планшет

Сучасні смартфони бувають дуже потужними, але ось розміру їх екрану не завжди достатньо, щоб із зручністю працювати, дивитися відео або навіть грати у ігри. Планшети в цьому плані куди привабливіші. Невеликий американський стартап вирішив проблему, створивши універсальний портативний монітор.

PhonePad являє собою портативний 15,6-дюймовий дисплей, який можна підключити до смартфону безпосередньо, щоб вивести будь-яку інформацію. Головна фішка PhonePad – його повна сумісність з будь-якими гаджетами, оскільки багато подібних пристроїв не здатні працювати з пристроями Apple.

Підключення здійснюється через популярні USB-інтерфейси і кабель HDMI. Гаджет оснащений сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 1080р і дозволяє безпосередньо взаємодіяти з контентом. Корпус зроблений з легкого і міцного алюмінію і має товщину 10,2 мм біля основи і 4,9 мм – ближче до верхньої частини. 

Виробник запевняє, що за допомогою HDMI до дисплея можна підключати будь-які цифрові пристрої, включаючи ноутбуки, ігрові консолі та дзеркальні камери.

Продажі PhonePad стартують в листопаді 2020 року. Зараз монітор доступний на Kickstarter за ціною від $ 219.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.