Sony проведе велику презентацію, присвячену випуску PlayStation 5 і нових ігор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony призначила дату проведення презентації PlayStation 5 Showcase. Захід відбудеться 16 вересня о 22:00 за київським часом.

На цій презентації Sony розкриє додаткові подробиці про ігрові консолі наступного покоління і, можливо, розповість про ціни, прийомі замовлення і дату початку продажів. Microsoft буде продавати консолі Xbox Series S і Series X  за 299 і 499 доларів відповідно, тому Sony доведеться будувати свою цінову стратегію виходячи з пропозиції свого головного конкурента.

На презентації PlayStation 5 Showcase також можуть бути показані нові ігри від ігрової студії Sony і сторонніх розробників. Не виключено, що найбільш цікаві проекти стануть ексклюзивом для PlayStation 5 і не з’являться на консолях попередніх поколінь, щоб не обмежувати попит на нову консоль. Крім того, Sony напевно постарається перенести на PlayStation 5 якомога більше старих ігор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі подробиці про PlayStation 5 вже були розкриті . Наприклад, Sony показала, як буде виглядати ця консоль і який у неї геймпад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.