Слух: Apple представить новий планшет і смарт-годинник вже завтра

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні анонса нових iPhone мережевий інформатор Джон Проссер, що спеціалізується на продукції Apple, заявив, що перед проведенням основного заходу компанія влаштує ще одне, на якому представить відразу два пристрої. За даними джерела, мова йде про новий планшет і смарт-годиник бренду, яким буде присвячена окрема презентація.

Про те, що крім iPhone 12, вендор представить Apple Watch шостого покоління і новий iPad, інсайдер заявляв ще влітку цього року. Очікується, що у випадку з планшетом мова про 10,8-дюймової моделі iPad Air 4, зображення якої вже з’явилися на сайті Amazon на сторінках виробників чохлів.

Якщо представлені торговим майданчиком зображення достовірні, новинка отримає дисплей з тонкими рамками з усіх боків, а кнопка Home імовірно розміститься на бічній грані корпусу пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, iPad Air 4 отримає підтримку стилуса Apple Pencil другого покоління і порт для зарядки USB Type-C замість Lightning. Пристрою також приписують 7-нм чіпсет Apple A13 Bionic, 3 або 4 ГБ оперативної пам’яті і операційну систему iPadOS 14 з коробки.

Що стосується розумних годинників Watch Series 6, вони, як очікується, отримають трекер сну і будуть представлені в двох розмірах корпусу: 40 і 44 мм. Гаджет імовірно отримає датчик глюкози і функцію вимірювання рівня кисню в крові. Анонс новинок Apple очікується вже завтра, 8 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.