Xiaomi працює над 27-дюймовим прозорим телевізором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi нещодавно запустила власну ітерацію моніторів для різних сегментів і також демонструє зростаючий інтерес до ринку дисплеїв. У новому звіті сказано про те, що компанія працює над новим прозорим телевізором з 27-дюймовою OLED-панеллю Samsung.

Згідно зі звітом MyDrivers, китайський технологічний гігант планує випустити цей прозорий телевізор ближче до 2021 року. Цей новий монітор буде позиціонуватися як флагманський телевізор надвисокого класу з максимальною роздільною здатністю. Для тих, хто не знає, прозорі телевізори відмовляються від традиційної плати, і перетворюють схеми і мікропристрої в прозору форму за рахунок точної компоновки. Крім того, буде використовуватися 27-дюймовий OLED-дисплей від Samsung.

У звіті також сказано, що Xiaomi вже почала налаштовувати ланцюжок поставок для продукту, ведучи переговори щодо операцій і зобов’язань по доставці. З огляду на високу вартість OLED-панелей Samsung і дороге виробництво прозорих дисплеїв, ми можемо очікувати, що майбутній телевізор не зможе похвалитися лояльним цінником. На жаль, більш докладні відомості про цей телевізорі в даний час невідомі, тому слідкуйте за оновленнями, які неодмінно з’являться найближчим часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.